Colectare gratuită a deșeurilor electrice de la firme și instituții

Misiunea noastră este să organizăm degajarea gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), de orice tip, ce rezultă din operațiunile de casare periodică, direct de la sediile firmelor și instituțiilor, cu eliberarea documentelor legale necesare scoaterii lor conforme din evidențele contabile și de gestiune.

Reciclare deșeuri de echipamente electrice și electronice - DEEE

Ankeyro SRL vine în întâmpinarea nevoii tututor persoanelor de a-i debarasa rapid, din casă, birou sau orice instituție, de orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Persoanele fizice și juridice care dețin deșeuri electrice, inclusiv cele provenite de la echipamente electrice și electronice importate pentru folosința proprie, au obligația de a preda aceste deșeuri electrice către sistemele de colectare special autorizate în acest sens.

Suntem întotdeauna pregătiți pentru procesul de colectare deșeuri periculoase și nepericuloase direct de la sediul sau punctele de lucru ale clienților noștri. În acest scop, întocmim documente specifice colectării de deșeuri: Anexa 1, Anexa2, Anexa 3, Gestiunea deșeurilor.

Reciclare deșeuri

Ankeyro SRL oferă clienților opțiuni pentru reciclarea produselor din metal, sticlă, plastic și carton.

Cu rețeaua noastră de furnizori pe care o folosim, clienții noștri au acces la cea mai recentă tehnologie care permite reciclarea metalului, sticlei, plastic și carton.

Oferim clienților noștri și opțiunea colectării deșeurilor de lemn. Acceptăm diferite tipuri de lemn.

Reciclare mixtă

Reciclarea mixtă reprezintă o soluție de reciclare cu mai multe fluxuri într-un singur recipient ce va ajuta să economisiți timp și bani.

Hârtie, materiale plastice, cutii și sticlele de plastic reprezintă produse ce pot fi încadrate în reciclarea mixtă.

Este foarte important ca reciclarea dvs. să nu fie contaminată de deșeuri, cum ar fi alimentele sau lichidele rămase în ambalajul lor, deoarece acestea nu pot fi reciclate.

Dotări Ankeyro SRL

Ankeyro SRL dispune de o flotă auto modernă, echipată corespunzător, conform normelor legislative în vigoare, pentru activitățile de colectare, transport și depozitare a deșeurilor:

  • autoutilitare autorizate pentru transport deșeuri periculoase și nepericuloase, utilaje pentru încărcarea și descărcarea acestora
  • capacități de peste 50.000 litri de depozitare a deșeurilor lichide
  • prese de balotat
  • motostivuitoare
  • cântar
  • buldoexcavatoare

Ankeyro SRL deține spații de depozitare proprii autorizate, cu o suprafață de depozitare de peste 6.000 de metri pătrați.

Căutam idei noi în permanență care ne ajută în procesul nostru de reciclare!